Byggföretag Falun omslagsbild

Ett erfaret byggföretag i Falun som levererar kvalitetsjobb

Varmt välkommen till Galgberget Bygg - din lokala byggfirma i Falun. Om du vill anlita kvalitetsinriktade yrkeshantverkare med legitima utbildningar för ditt byggprojekt, finns vi här för dig. Vare sig det gäller stora om- och tillbyggnadsprojekt, eller mindre jobb som fönster- & köksbyte i Falun, kan du med varm hand vända dig till oss.

Boka möte

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök med offertlämning!

Har du ett byggprojekt i tankarna? Vi hjälper dig att realisera dina projekt och ger dig ett prisförslag utan kostnad eller köpkrav. Vare sig det gäller om- eller tillbyggnad, köksbyte, fönsterbyte, fastighetsunderhåll eller andra bygg-relaterade jobb, står vår byggfirma i Falun gladeligen till er tjänst.

Webbsidan Byggföretag Falun bedrivs av byggfirman Galgberget Bygg AB

Vi är noga med att alla anställda på vårt byggföretag i Falun har omfattande utbildningar och behörigheter inom de områden vi arbetar med. På så sätt kan du vara trygg i att du får ett regelenligt och kvalitativt resultat när du anlitar oss.

Byggföretag Falun, Byggfirma Falun, Köksbyte Falun bild

Tips när du ska anlita ett byggföretag i Falun

Hur ser vi till att vara det självklara valet för dig bland andra byggfirmor i Falun? Genom att tillhandahålla kostnadsfri rådgivning med offertlämning på plats, använda oss av öppna skriftliga avtal utan dolda kostnader och endast använda utbildade yrkeshantverkare med stor erfarenhet inom branschen.

Tips & råd vid köksrenovering i Falun

Inför ett köksbyte i Falun, finns det en del saker som kan vara av värde att tänka igenom i förväg. I denna artikel går vi igenom några av dessa saker, samt hur vårt byggföretag i Falun kan hjälpa dig med din planering, för att ditt kök ska bli riktigt bra.

Byggföretag Falun, Byggfirma Falun, Köksbyte Falun bild
Byggföretag Falun, Byggfirma Falun, Köksbyte Falun bild

ROT-avdrag till ditt nästa snickeriarbete i Dalarna

När du anlitar ett seriöst byggföretag i Falun, som Galgberget Bygg, har du rätt till betydande avdrag på arbetskostnaden. Här kan du läsa mer om hur ROT-avdrag fungerar, om du har rätt till det samt hur det fungerar i praktiken.

Vi erbjuder byggtjänster av högsta kvalitet

Vårt arbetsteams breda kompetens ger oss förutsättningar att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av tjänster inom bygg-branschen. Klicka dig vidare för att läsa mer om några av de tjänster vi kan hjälpa dig med.

Våra tjänster
Köksbyte
Köksbyte

Köket är en central plats i varje h...

Läs mer här

Tillbyggnad
Tillbyggnad

När du vill göra en tillbyggnad kan...

Läs mer här

Ombyggnationer
Ombyggnationer

Ska du bygga om i din fastighet - e...

Läs mer här

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök med offertlämning!

Boka möte

Du vet väl att vi hjälper dig som privatperson, företag eller fastighetsbolag med köksbyte i Falun? Vi har renoverat och byggt om ett stort antal kök och har alla nödvändiga utbildningar inom branschen. Vill du fräscha upp köket, eller kanske göra en totalrenovering och ändra planlösningen helt och hållet? Vi löser det - snabbt och smidigt till ett konkurrenskraftigt pris.