Om oss

Om oss

Galgberget Bygg AB - din lokala byggfirma i Falun

Vi på Galgberget Bygg är ett byggföretag i Falun som vänder sig till privatpersoner och företag som vill anlita professionella yrkeshantverkare med god erfarenhet och utbildningar inom en stort urval av tjänster

Ett av våra främsta fokus på vår byggfirma i Falun är nämligen att våra hantverkare är kompetenta och har goda kunskaper inom deras respektive områden så att vi kan ta dina byggprojekt från skiss till verklighet - smidigt, proffsigt och tryggt. Några av de utbildningar våra hantverkare erhåller är:

  • Ställningsutbildning
  • Fallskyddsutbildning
  • Liftutbildning
  • Grävmaskinsbevis
  • YKB - tung lastbil
  • Hjullastarbevis
  • Becede-behörighet.

Vi har målare, elektriker, snickare, grävare och allt däremellan - vilket gör att vi kan hjälpa dig med flera saker samtidigt, sänka fraktkostnader och därigenom erbjuda ett mer förmånligt pris än vid anlitande av flera olika företag.

Är du intresserad av professionell service från ett erfaret och välutbildat byggföretag i Falun? Dra dig inte för att kontakta oss för att få hjälp med frågor, eller boka in ett platsbesök med rådgivning och offertlämning utan kostnad eller köpkrav. Inget jobb är för stort, litet, svårt eller lätt för oss på Galgberget Bygg.


Tjänster på Byggföretag Falun

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök med offertlämning!

Har du ett byggprojekt i tankarna? Vi hjälper dig att realisera dina projekt och ger dig ett prisförslag utan kostnad eller köpkrav. Vare sig det gäller om- eller tillbyggnad, köksbyte, fönsterbyte, fastighetsunderhåll eller andra bygg-relaterade jobb, står vår byggfirma i Falun gladeligen till er tjänst.

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök med offertlämning!

Boka möte

Här hittar du oss på webben