Hör av dig till oss på Galgberget Bygg

Hör av dig till oss på Galgberget Bygg

Varsågod att kontakta din trygga byggfirma i Falun! Vi hjälper dig med med dina funderingar och kan boka in ett kostnadsfritt platsbesök med offertlämning.

Galgberget Bygg har assisterat privatpersoner och företag i Falun med professionell hjälp inom byggbranschen i över tre år, och fortsätter att göra så med stor glädje. Under åren har vi genomfört många olika typer av uppdrag åt nöjda kunder. En av dessa många nöjda kunder, Pier Svelander, har uttalat sig om oss på Facebook:

Den familjära firman med en otrolig bredd och kunskap inom bygg och fastighetsskötsel.

Eftersom vi är ett mångsidigt byggföretag i Falun, har vi goda möjligheter att anpassa våra tjänster efter era önskemål. Vi sköter allt från ombyggnationer och köksbyte i Falun till fastighetsskötsel. Vi har skickliga hantverkare med stor erfarenhet och omfattande utbildningar inom alla områden vi hanterar. 

Vill du få hjälp med ditt projekt och bli vår nästa nöjda kund? Tveka inte att kontakta oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt platsbesök. Vi hjälper dig med rådgivning och behovsanpassad offert.

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök med offertlämning!

Har du ett byggprojekt i tankarna? Vi hjälper dig att realisera dina projekt och ger dig ett prisförslag utan kostnad eller köpkrav. Vare sig det gäller om- eller tillbyggnad, köksbyte, fönsterbyte, fastighetsunderhåll eller andra bygg-relaterade jobb, står vår byggfirma i Falun gladeligen till er tjänst.