Om oss på Galgberget Bygg AB

Om oss på Galgberget Bygg AB

Vårt byggföretag har under flera års tid utfört tjänster åt nöjda och återkommande kunder. Det gör att vi är säkra på att även du blir en av våra nöjda kunder.

Galgberget Bygg AB är en byggfirma i Falun som utför tjänster som bland annat nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad samt både invändig och utvändig renovering av fastigheter. Vi kan exempelvis hjälpa dig med ditt köksbyte i Falun eller då du vill bygga en ny veranda.

 

Vi har kompetenta och pålitliga hantverkare

Våra skickliga hantverkare har en gedigen yrkesutbildning och lång erfarenhet inom branschen vilket gör att de är lösningsorienterade och flexibla. Det innebär att vi även kan utföra mer avancerade byggprojekt med högsta kvalitet. Tack vare att vi ser till att hålla våra hantverkare utbildade håller vi oss även uppdaterade med nya byggtekniker så att du som kund alltid ska kunna erbjudas den bästa lösningen för ditt projekt.

 

Om du vill få hjälp av vårt byggföretag i Falun kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte för konsultation kring ditt projekt. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris. 


Tjänster på Byggföretag Falun

Frågor inför ditt byggprojekt? Kontakta oss för kostnadsfritt möte!

Om du vill få hjälp av vårt byggföretag i Falun då du ska utföra ett byggprojekt kan du boka in ett kostnadsfritt möte här så att vi kan diskutera ditt projekt och samtidigt bistå dig med fri konsultation.

Frågor inför ditt byggprojekt? Kontakta oss för kostnadsfritt möte!

Kontakta oss

Här hittar du oss på webben