Byggföretag i Falun listar fördelarna med totalentreprenad

Är det dags att genomföra ett större byggprojekt kan du anlita vårt byggföretag i Falun för din totalentreprenad. Det betyder att vi kan hjälpa dig genom hela projektet till ett perfekt slutresultat. Här kan du läsa om fördelarna med att anlita oss för din totalentreprenad.

Att genomföra större byggprojekt som exempelvis då du ska göra en nybyggnation, tillbyggnad eller ett köksbyte i Falun så krävs det ofta flera olika hantverksgrupper. Vid en renovering är det vanligt att du behöver snickare, målare, elektriker, rörmokare och kanske även golvläggare. Om du väljer att anlita ett byggföretag i Falun som har all den kompetens som krävs för ditt projekt så sparar du både tid, administration och pengar. Du kan kontakta oss på Galgberget Bygg AB då du vill anlita ett professionellt byggföretag i Falun för din totalentreprenad.

 

Vad innebär en totalentreprenad?

En totalentreprenad innebär att du överlåter ansvaret för ditt byggprojekt till ett byggföretag i Falun. Det företag som åtar sig totalentreprenaden vill sedan ta in behöriga hantverkare för de olika delarna av projektet. Nedan kan du läsa mer om fördelarna med att anlita ett byggföretag i Falun för din totalentreprenad.

 

Fördelar med att anlita oss för din totalentreprenad

  • När du anlitar ett byggföretag för totalentreprenaden kan du få stöd genom hela projektet, från planering, framtagande av underlag, ansökan om bygglov och inköp av material till utförandet av själva byggprojektet. Det innebär också att du har tillgång till ett kompetent bollplank under projektets gång.
  • Som totalentreprenör hjälper vi dig med att beställa rätt material till ett rättvist pris.
  • Vi ansvarar för att arbetet endast utförs av behöriga hantverkare, med rätt material och enligt gällande branschregler. Vi koordinerar också arbetet med de olika hantverkarna så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle för att undvika avbrott i arbetet.
  • Istället för att du ska ha flera olika kontaktpersoner tar vi hand om all kontakt med de olika hantverksföretagen. Det innebär att du bara behöver ha en kontaktperson som löpande ger dig information om hela projektet.
  • När du anlitar vårt byggföretag i Falun som totalentreprenör för ditt projekt samlas hela projektet på en faktura, på vilken det gjorts ett ROT-avdrag om det är relevant för din situation.

 

Vårt byggföretag kan hjälpa dig med ditt byggprojekt

Galgberget Bygg AB är ett byggföretag i Falun som under flera års tid utfört tjänster åt privatpersoner och företag i Falun med omnejd. Våra skickliga hantverkare har yrkesbevis samt de certifieringar som krävs inom respektive arbetsområden. Det innebär att vi alltid utför arbetet enligt gällande branschregler och med högsta kvalitet. Om du vill få hjälp med ditt byggprojekt kan du boka ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar ditt projekt. 

Frågor inför ditt byggprojekt? Kontakta oss för kostnadsfritt möte!

Om du vill få hjälp av vårt byggföretag i Falun då du ska utföra ett byggprojekt kan du boka in ett kostnadsfritt möte här så att vi kan diskutera ditt projekt och samtidigt bistå dig med fri konsultation.