Tips när du ska anlita ett byggföretag i Falun

Hur ser vi till att vara det självklara valet för dig bland andra byggfirmor i Falun? Genom att tillhandahålla kostnadsfri rådgivning med offertlämning på plats, använda oss av öppna skriftliga avtal utan dolda kostnader och endast använda utbildade yrkeshantverkare med stor erfarenhet inom branschen.

Har du behov av renovering eller ombyggnad i närheten av Falun? Då är det klokt att ta hjälp av ett legitimt byggföretag i Falun som kan hjälpa dig. Att anlita en byggfirma i Falun med erfarna och duktiga hantverkare som vi på Galgberget Bygg, säkerställer att ditt projekt blir ordentligt hanterat samt att upplevelsen blir lättsam och enkel. I vår artikel ska vi tipsa om råd kring:

Planering och offert med en byggfirma i Falun

Planering är A och O för ett lyckat byggprojekt. Här gäller det att balansera funktion, estetik och kostnad. Det kan ofta kännas överväldigande på egen hand - därför är det smart att ta hjälp av oss på Galgberget Bygg som erbjuder kostnadsfri rådgivning och offertlämning, anpassat efter era önskemål, er budget och projektets förutsättningar. Våra professionella yrkesmän har genomfört en mängd olika projekt inom olika delar av byggbranschen och har därmed stenkoll på vad saker kostar samt mycket god materialkunskap. Du kan läsa mer om hur vi planerar inför ett köksbyte i Falun.

När du ska begära offert från ett byggföretag i Falun finns det en del saker som är bra att ha i åtanke. Du bör till exempel be om en detaljerad offert där du kan se vad som beräknas kosta vad. I en detaljerad offert delas priset för material, arbetskostnad och transporter upp separat för att du ska se vilken kostnad som gäller vad. 

Vår byggfirma i Falun - Galgberget Bygg - lämnar alltid detaljerade offerter efter vi kommit ut på plats och gjort oss bekanta med projektet. Vi redovisar alla kostnader som ingår - så att du kan känna dig trygg i att dina pengar hamnar rätt.

Avtal och ROT-avdrag

Innan byggföretaget sätter igång arbetet med ditt renoveringsprojekt är det viktigt att ett avtal upprättas och det ska med fördel ske skriftligt. I avtalet ska allting som ska göras anges, samt ett fast pris om det finns ett sådant. På så sätt har du någonting att luta dig mot om det skulle uppstå frågor i efterhand.

Du bör också efterfråga referenser, samt kolla upp företaget med de namn du får. På så sätt kan du kontrollera vad andra kunder har tyckt om att samarbeta med byggfirman, samt kanske få se bilder på slutresultat av projekt som liknar det du vill ha hjälp med.

Vi använder oss alltid av säkra skrivna avtal som reglerar kostnader och eventualiteter öppet och rättvist. Vi finns här för våra kunder även efter projektets avslut, för att följa upp eller hjälpa till med tillägg / ändringar. Detta medför att vi har många goda referenser att visa upp. Kontakta oss idag om du vill veta mer!

När du anlitar en byggfirma för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad kan du ha rätt till ROT-avdrag. Det är ett avdrag från Skatteverket som innebär att arbetskostnaden kan sänkas med 30 %. Det gäller enbart på arbetskostnaden och du har rätt att få maximalt 50 000 kronor i ROT-avdrag per år. 

Du måste uppfylla en del krav för att ha rätt till avdraget, så som att du måste äga fastigheten där arbetet utförs samt vara bosatt där. Du behöver också ha betalt in skatt under året för att ha rätt till att få skatteavdraget. Vår byggfirma i Falun ordnar ansökan åt dig så att avdraget görs redan på fakturan - så du kan fokusera på roligare saker.

Kontakta vår byggfirma i Falun för kostnadsfri rådgivning

Om du är ute efter ett köksbyte i Falun, eller andra tjänster som kräver professionella yrkeshantverkare, kan vi på Galgberget Bygg hjälpa dig. Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök och offerter till alla våra kunder. Våra referenser är goda och vi hjälper såväl företag som privatpersoner med allehanda byggprojekt. Det enda du behöver göra är att kontakta oss via något av våra kontaktformulär på denna webbsida, så återkommer vi så snart vi kan. Inget arbete är för litet eller stort för oss.

Frågor inför ditt byggprojekt? Kontakta oss för kostnadsfritt möte!

Om du vill få hjälp av vårt byggföretag i Falun då du ska utföra ett byggprojekt kan du boka in ett kostnadsfritt möte här så att vi kan diskutera ditt projekt och samtidigt bistå dig med fri konsultation.