Köksbyte

Köksbyte

Köket är en central plats i varje hem där familjen samlas för att umgås, äta, laga mat, spela spel eller fatta viktiga beslut. Det är också det rum i bostaden som de flesta väljer att börja med att renovera i samband med att de köper en äldre bostad. Ett modernt och funktionellt kök bidrar till en ökad hemtrivsel för hela familjen. Galgberget Bygg är ett byggföretag i Falun som utför köksrenoveringar och köksbyte. Våra medarbetare har en lång erfarenhet inom området och kan hjälpa dig att montera färdiga kök alternativ bygga platsanpassade kökslösningar på plats. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt köksbyte i Falun.

 

Utföra ett köksbyte i Falun

När du ska utföra ett köksbyte kan du kontakta oss som är en byggfirma i Falun som är proffs på köksbyte och köksrenoveringar. Vi kan hjälpa dig genom hela processen - från planering och renovering till installation av nytt kök. Boka ett kostnadsfritt hembesök genom formuläret på vår hemsida så kan vi komma hem till dig för att ge dig råd, tips och inspiration för ditt nya kök. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt köksbyte i Falun. Självklart kan du även göra ROT-avdraget på 30 % för våra arbetskostnader direkt på fakturan. 


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök med offertlämning!

Har du ett byggprojekt i tankarna? Vi hjälper dig att realisera dina projekt och ger dig ett prisförslag utan kostnad eller köpkrav. Vare sig det gäller om- eller tillbyggnad, köksbyte, fönsterbyte, fastighetsunderhåll eller andra bygg-relaterade jobb, står vår byggfirma i Falun gladeligen till er tjänst.