Köksbyte

Köksbyte

Köket är en central plats i varje hem där familjen samlas för att bland annat umgås, äta, laga mat, spela spel och fatta viktiga beslut. Det är också det rum i bostaden som de flesta väljer att börja med att renovera i samband med att de köper en äldre bostad. Ett modernt och funktionellt kök bidrar till en ökad hemtrivsel för hela familjen. Galgberget Bygg är ett byggföretag i Falun som utför köksrenoveringar och köksbyte. Våra medarbetare har en lång erfarenhet inom området och kan hjälpa dig att montera färdiga kök alternativt bygga platsanpassade kökslösningar. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt köksbyte i Falun.

 

Utföra ett köksbyte i Falun

När du ska utföra ett köksbyte kan du kontakta oss på Galgberget Bygg som är en byggfirma i Falun som är proffs på köksbyte och köksrenoveringar. Vi kan hjälpa dig genom hela processen - från planering och renovering till installation av nytt kök. Boka ett kostnadsfritt hembesök genom formuläret på vår hemsida så kan vi komma hem till dig för att ge dig råd, tips och inspiration för ditt nya kök. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt köksbyte. Självklart kan du även använda dig av ROT-avdraget för att få ett 30 % reduktion på våra arbetskostnader direkt på fakturan. 


Fler tjänster vi utför

Frågor inför ditt byggprojekt? Kontakta oss för kostnadsfritt möte!

Om du vill få hjälp av vårt byggföretag i Falun då du ska utföra ett byggprojekt kan du boka in ett kostnadsfritt möte här så att vi kan diskutera ditt projekt och samtidigt bistå dig med fri konsultation.