Ombyggnationer

Ombyggnationer

Ska du bygga om i din fastighet - exempelvis sätta upp nya innerväggar, inreda en vind, källare eller tvättstuga eller renovera din toalett, kan du vända dig till oss. Galgberget Bygg är ett byggföretag i Falun som åtar sig alla typer av ombyggnationer men kan också hjälpa dig med tillbyggnad, fastighetsskötsel och många andra typer av byggprojekt. Vi är experter på ombyggnationer och har utfört många uppdrag åt nöjda kunder. Vi utför arbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i området Falun-Borlänge med omnejd. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din ombyggnation.

 

Ombyggnation i Falun

Vi är ett byggföretag i Falun som åtar oss alla typer av bygguppdrag. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att du kan vara säker på att få ditt arbete utfört korrekt och säkert. Vi lämnar förstås även garantier på våra utförda arbeten så att du kan vara trygg även efter avslutat uppdrag. Som privatperson har du också möjlighet att göra ett ROT-avdrag på 30 % av våra arbetskostnader, redan på fakturan.

 

Du kan använda något av formulären på sidan för att boka ett kostnadsfritt besök där vi lämnar information om hur vi kan hjälpa dig med dina ombyggnationer. 


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök med offertlämning!

Har du ett byggprojekt i tankarna? Vi hjälper dig att realisera dina projekt och ger dig ett prisförslag utan kostnad eller köpkrav. Vare sig det gäller om- eller tillbyggnad, köksbyte, fönsterbyte, fastighetsunderhåll eller andra bygg-relaterade jobb, står vår byggfirma i Falun gladeligen till er tjänst.