Ombyggnationer

Ombyggnationer

Ska du bygga om i din fastighet - exempelvis sätta upp nya innerväggar, inreda en vind, källare eller tvättstuga, renovera din toalett eller göra ett köksbyte i Falun med omnejd kan du vända dig till oss. Galgberget Bygg är ett byggföretag i Falun som åtar sig alla typer av ombyggnationer, vi kan dessutom hjälpa dig med tillbyggnader, fastighetsskötsel och många andra typer av byggprojekt. Vi utför arbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i området Falun-Borlänge med omnejd. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din ombyggnation.

 

Ombyggnation i Falun

Galgberget Bygg är ett byggföretag i Falun som åtar sig alla typer av bygguppdrag. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att du kan vara säker på att få ditt arbete utfört korrekt och säkert. Vi lämnar förstås även garantier på våra utförda arbeten så att du kan vara trygg även efter att uppdraget avslutats. Som privatperson har du också möjlighet att göra ett ROT-avdrag på 30 % av våra arbetskostnader, direkt på fakturan.

 

Du kan använda kontaktformuläret på sidan för att boka ett kostnadsfritt besök där vi lämnar information om hur vi kan hjälpa dig med dina ombyggnationer. 


Fler tjänster vi utför

Frågor inför ditt byggprojekt? Kontakta oss för kostnadsfritt möte!

Om du vill få hjälp av vårt byggföretag i Falun då du ska utföra ett byggprojekt kan du boka in ett kostnadsfritt möte här så att vi kan diskutera ditt projekt och samtidigt bistå dig med fri konsultation.