Tillbyggnad

Tillbyggnad

När du vill anlägga en tillbyggnad kan du vända dig till oss som är ett byggföretag i Falun som är proffs på tillbyggnader, ombyggnader och köksbyten i Falun med omnejd. Galgberget Bygg åtar sig alla typer av bygguppdrag i området Falun-Borlänge. Vi utför diverse bygguppdrag åt privatpersoner, men även företag och bostadsrättsföreningar och har genom åren fått mycket goda omdömen och referenser från tidigare kunder. Vi är därför säkra på att vi kommer att kunna göra även dig till en nöjd kund.

 

Tillbyggnad i Falun

Vill du bygga ut ditt hus för att skapa extra utrymme, anlägga en altan, bygga en carport, sätta upp en friggebod eller inreda din vind eller källare är vi rätt företag för arbetet. Galgberget Bygg är en byggfirma i Falun som utför alla typer av byggarbeten, såväl invändigt som utvändigt, och kan hjälpa dig med att bygga till eller renovera din fastighet. Vi utför även fönsterbyte, grävarbeten, takomläggningar, träfasadrenoveringar och nybyggnationer. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig med ditt byggprojekt. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan lämna förslag och tips då du ska göra en tillbyggnad i Falun. 


Fler tjänster vi utför

Frågor inför ditt byggprojekt? Kontakta oss för kostnadsfritt möte!

Om du vill få hjälp av vårt byggföretag i Falun då du ska utföra ett byggprojekt kan du boka in ett kostnadsfritt möte här så att vi kan diskutera ditt projekt och samtidigt bistå dig med fri konsultation.