Tillbyggnad

Tillbyggnad

När du vill göra en tillbyggnad kan du vända dig till oss som är ett byggföretag i Falun som är proffs på tillbyggnad, ombyggnad och köksbyte i Falun. Galgberget Bygg åtar sig alla typer av bygguppdrag i området Falun-Borlänge med omnejd. Vi utför tillbyggnad och andra bygguppdrag åt privatpersoner, men även företag och bostadsrättsföreningar. Vi har genom åren utfört många byggprojekt vilket har gett oss massor av goda omdömen och referenser från tidigare kunder. Därför är vi säkra på att vi även kommer att kunna göra dig nöjd då du ska bygga till eller bygga om din fastighet.

 

Tillbyggnad i Falun

Vill du bygga ut ditt hus för att skapa extra utrymme, anlägga en altan, bygga en carport, sätta upp en friggebod eller inreda din vind eller källare är vi rätt företag för arbetet. Galgberget Bygg är en byggfirma i Falun som utför alla typer av byggarbeten, såväl invändigt som utvändigt, och kan hjälpa dig med att bygga till eller renovera din fastighet. Vi utför även fönsterbyte, grävarbeten, takomläggningar, träfasadrenoveringar och nybyggnationer. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig med ditt byggprojekt. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan lämna förslag och tips då du ska göra en tillbyggnad i Falun. 


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök med offertlämning!

Har du ett byggprojekt i tankarna? Vi hjälper dig att realisera dina projekt och ger dig ett prisförslag utan kostnad eller köpkrav. Vare sig det gäller om- eller tillbyggnad, köksbyte, fönsterbyte, fastighetsunderhåll eller andra bygg-relaterade jobb, står vår byggfirma i Falun gladeligen till er tjänst.